rendelés menete - vasutmodell alkatrészek, elektronikák

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

rendelés menete

rendelés, csomagküldés

A rendelés menetét meg is hallgathatod

Bármilyen kérdése van,  közvetlenül innen,
erről az oldalról is küldhet nekünk levelet.

Az Ön számára a legelőnyösebb, ha a webáruházon keresztül rendeli meg a kiválasztott termékeket. A gép automatikusan összeállítja a rendelést, ellenőrzi az árakat, az esetleges postaköltséget, a számla várható végösszegét. A kész rendelés elküldése csak előrendelésnek számít, amire automatikusan kap egy igazoló levelet, de ez csak azt jelenti, hogy a rendelés megérkezett hozzánk. Egy-két napon belül külön e-mailban megkeressük Önt a rendelés véglegesítése céljából. Átutalni, fizetni, stb. csak ezután szükséges, illetve ha úgy dönt az előrendelést érvénytelenítheti, és azt majd esetleg egy későbbi időpontban megismételheti.


A kiválasztott termékeket megrendelheti telefonon is, a listát elküldheti hagyományos módon külön e-mailban, feladhatja postán levélként, a lényeg az, hogy a rendelés eljusson hozzánk.

Bár a webáruházban történő vásárlás a mi esetünkben nincs regisztrációhoz kötve, néhány adatot be kell kérnünk Öntől, hogy a rendelést teljesíteni lehessen. Ezek: e-mail cím, egy élő telefonos elérhetőség, név, és postacím.


A zzemoki vasútmodell az adatkezelés szabályait betartva jár el: az adatokat bizalmasan kezeli, kizárólag az ügylet lebonyolításához használja, harmadik félnek nem adja tovább. Esetleges hírlevél küldéshez külön engedélyt kér.
Vállakozásom a törvény előirásainak megfelelően az illetékes hatóságnál bejelentkezett és az adatok kezelésére engedélyt kért. Adatkezelési nyílvántartási szám:  NAIH-66517/2013

 
 
 
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz